Mobil logo 2019

2022 > 06

"Intresset för att måla fann jag av en tillfällighet. Jag hade sett en vacker tavla i en tidning och bad min man måla något färgglatt till vårt vardagsrum. Vi köpte hem material och satt en kväll vid köksbordet och testade lite. Han tyckte inte det var särskilt kul, men däremot jag. Sedan dess har jag målat mer eller mindre på min fritid. Tavlan jag såg blev det jag som gjorde en tolkning av och den hänger i vårt vardagsrum hemma. Men det börjar också bli trångt hemma med alla alster så jag började ställa ut 2019. Innan dess har jag egentligen inte visat vad jag gjort och det innebar ett stort steg.

Ännu idag har jag svårt att visa mina tavlor för andra. Jag har ställt ut i Malmö på Svenska Konstgalleriet, tillsammans med Artqueen i Skåne på olika platser och senast i Paris på en konstutställning som heter “Artshopping”.

Till vardags arbetar jag inom skolan och målandet ger min en ventil i livet som lärare. I en stressig vardag är det skönt att kunna fly in i skapandet där man inte vet var man tar vägen och bara låta färgerna tala. Jag gillar starka färger och favorit färgerna är orange och blått. Mina tavlor tar plats och ska tålas att titta på en längre stund. Jag målar gärna abstrakt men har också gjort ett fåtal tavlor där man kan “se” vad det är.

Det var allt från mig. //Mvh Anna

Ett större urval av mina tavlor finns också på instagram: @annakristinamattsson

Kontaktuppgifter: 
Tfn: 0733-61 26 60
mail: tyskfroken2@gmail.com

loading...
Läs hela inlägget »

Fr o m vecka 26 t o m vecka 33 har vi ändrade öppettider:

Måndag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 16.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Läs hela inlägget »

Blodtryckskontroller
 

Blodtryckskontroller utförs endast om du har remiss från din ordinarie läkare.
 
Vaccinationskonsultationer
 
Utförs inte under sommartid.
 
Årskontroller
 
Utförs inte under sommartid.

Läs hela inlägget »

LENASOFIA.SE - SILVERSMED I GALTABÄCKS HAMN

Jag som driver LENASOFIA heter Lena i förnamn och Sofia i andranamn. Jag är barnläkare i botten och kombinerar nu det jobbet med silversmide. Alla smycken jag säljer är designade och tillverkade av mig i äkta silver 925.

BESÖKA SMEDJAN

Min smedja ligger i Galtabäcks hamn, några kilometer söderut från Läjeskliniken. För aktuella öppettider se instagram eller hemsidan. Det går också bra att boka tid för besök.

INSTAGRAM: @lenasofia.se
FACEBOOK: www.facebook.com/lenasofia.se
MEJL: hej@lenasofia.se
HEMSIDA: www.lenasofia.se
 

Läs hela inlägget »

"Så jag målar ty så roar mig att....."

"Född och uppvuxen i Varberg och bosatt sedan 50 år i Träslövsläge.
Båtar och segling har varit mitt stora intresse sedan ungdomen. På senare år har jag haft mer tid och då ägnat mig åt att måla tavlor, varbergsmotiv, hav och båtar.

Båtintresset förde mig samman med likasinnade och för snart 20 år sedan var vi 40 personer som bestämde oss för att bygga ”Arwen”. Vi har gjort allt från början och efter 3 år var hon segelklar. 

Nu seglar vi henne någon dag varje vecka utanför Varberg. Det brukar också bli någon längre tur under sommaren, till Danmark eller Bohuslän"

Kontaktuppgifter: 
mail: hans.falth@yahoo.se

Läs hela inlägget »
loading...
Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter

Läjeskliniken
Nätvägen 1,
432 74 Träslövsläge
0340 - 67 01 40