Mobil logo 2019

Reservlista - vaccin mot Covid-19

Alla som är 18 år och äldre kan anmäla sig till reservlista för dos 1. Om det skulle bli någon vaccindos över på en mottagning skickas ett erbjudande ut via sms till personer som anmält sig till den mottagningens reservlista. Den som är äldst och stått längst på reservlistan kallas först.

Via en länk i sms:et ser du var och hur snabbt du behöver komma till mottagningen för att få vaccinet. Tackar du ja behöver du oftast åka dit direkt. Glöm inte legitimation! Tackar du nej står du kvar på reservlistan. Om doserna hunnit ta slut när du svarar får du besked om det.

Viktigt att tänka på:

Oftast ska du kunna ta dig till mottagningen inom 30 minuter.
Att stå på reservlistan är inte någon garanti för att få en vaccinationstid – du behöver fortfarande boka en tid när det är din tur att boka.

Har du tidigare fått en så allvarlig allergisk reaktion att du behövt söka vård på akutmottagning eller bli inlagd på sjukhus kan du endast anmäla dig till reservlista på vårdcentral (obs! ej vaccinationscentral).

Har du inte möjlighet att logga in med BankID eller annan e-legitimation, men kan ta emot sms och gå in på en länk via din mobil? Då kan du ändå anmäla dig till reservlistan, ring 010-476 19 35 och meddela vilka mottagningar som finns nära dig. 

Boka vaccination mot Covid 19 i Halland - Mina sidor (regionhalland.se)

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar