Mobil logo 2019

Fotograf Johanna Majkvist

Jag heter Johanna Majkvist och jobbar som fotograf! 
Jag bor med min familj här i Läjet. Här hämtar jag inspiration för att göra kreativa fotograferingar.
Jag fotar främst barn/familj & nyfödda men fotograferar även bröllop, modeller och anordnar möhippor med min fina vän och makeupartist Julie Blomsöy.
Ibland fotograferar jag även i naturen med mitt macro.

Många ser mig som en trevlig, glad och lättsam kvinna. Foto har alltid varit min stora passion och det ger mig en kick varje gång jag har en fotografering. Jag känner en otrolig glädje när jag kan fånga det speciella ögonblicket och föreviga livets fina stunder. Det är en härlig känsla att få vara med och skapa vackra minnen.

www.fotografjohannamajkvist.se 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln