Mobil logo 2019

Vi önskar alla våra patienter en härlig sommar och ber er uppmärksamma att vi under v 26-33 har förändrade öppettider (8-18 må-to, 8-16 fre). Välkommen att höra av dig om du blir sjuk, skadar dig eller behöver råd om din hälsa! 

Läs hela inlägget »

Idag har vi tyvärr ett tekniskt problem med våra datorer som är på en regionövergripande nivå. Detta innebär längre väntetid i telefon och att vi inte har möjlighet att läsa journaltext. Region Halland arbetar med att lösa problemet. Vi beklagar omständigheterna och vi kommer arbeta med att ringa upp alla samtal under dagen. 

Läs hela inlägget »

Ellen Alth som började som AT-läkare hos oss 2018 blev förra veckan klar med sin specialisttjänstgöring och är nu färdig distriktsläkare! Vi vill med detta meddelande hylla henne och ge henne våra varmaste gratulationer. Vi vill också tacka henne för alla år hos oss och önska lycka till på vägen framåt!

Läs hela inlägget »

TACK

Ännu en gång får vi på Läjeskliniken mycket fina resultat på Nationella patientenkäten och toppar vårdcentralerna i Varberg.  Detta är vi mycket stolta och glada över! Vi vill rikta ett stort tack till våra patienter för fortsatt förtroende och kommer göra vårt bästa för att uppfylla era förväntningar på fortsatt god omvårdnad framöver!
 

Läs hela inlägget »

Personer som är:
• 80 år och äldre
• 65-79 år med dagliga omsorgsinsatser t ex boende på SÄBO, korttidsboende och hemtjänst.
Rekommenderas en dos covidvaccin under vårens insats. 
Personer som tagit vaccin under hösten och har haft bekräftad covid-19 (även snabbtest är okej) efter 1 oktober behöver inte ta en dos under våren. Minsta intervall från senaste dos är 4 månader. 
Personer som endast har hemtjänstinsatser i form av städning, trygghetslarm eller leverans av matlådor ingår inte i målgruppen för rekommendation. 

På Läjeskliniken finns bokningsbara tider från 27/3.
Välkommen med din bokning via <1177

Läs hela inlägget »

2023 börjar lida mot sitt slut och vi kan med stolthet se tillbaka på året som varit. Vi har fått möta människor i livets alla skeden och vi finner energi i att hjälpa, beröra och bidra. Nu önskar vi er alla en riktigt fin jul och gott nytt år så ses vi igen när ni behöver oss!
Varma hälsningar från all personal på Läjeskliniken 

Läs hela inlägget »

För att möta behovet hos våra patienter som lider av psykisk ohälsa vill vi  starta upp ett Psykosocialt team och söker dig som är Psykoterapeut eller leg. Psykolog och som har intresse för primärvårdsarbetet.
För att trivas hos oss är det viktigt att du vill delta i det dagliga arbetet och vara med och skapa en arbetsmiljö där vi inspirerar och inkluderar varandra. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Du kommer att ges stor möjlighet att styra hur teamarbetet ska utformas och hur arbetsdagen ska planeras.
Tjänstgöringsgraden är flexibel runt 50%. 
För mer info se < annons.

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter

Läjeskliniken
Nätvägen 1,
432 74 Träslövsläge
0340 - 67 01 40