Mobil logo 2019

Nu söker vi en medicinsk sekreterare för vikariat med goda möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning!

Vi söker även en specialist i allmänmedicin eller annan specialistläkare för tillsvidareanställning.

För mer information om tjänsterna titta in under "om oss" och lediga tjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs hela inlägget »

"Möt mig - Helen Rudholm, kreatör och konstnär.

Jag bor i Kärradal utanför Varberg och jag har arbetat med floristhantverk och pedagogik i många år.

Jag har gått en konstutbildning som fick mig att gå vidare med mina tidigare erfarenheter, in i konsten. Jag har mitt företag "Färg och form".

Så nu har jag varit med min konst i 5 år och vet att jag har mitt eget skriftspråk.

Ett skapande behov har funnits med mig genom hela livet och jag har under åren skapat med lite olika material från naturen samt med levande blommor.
Mitt intresse för att hitta harmoni och känsla  av något nytt gör att det känns underbart att kunna uttrycka detta genom konsten.

Jag har hittat mitt eget unika konstnärliga uttryck, mina krumelurer ska förmedla en ändlöshet. En cirkel  eller spiral som i sin oändlighet aldrig stannar, utan för alltid är i rörelse.

Jag vill förmedla känslan av en pågående process som växer fram beroende på vad jag skapar. Min önskan när du tar del av mina konstverk är att väcka både din nyfikenhet och lust att se mera"
 

https://www.helenrudholm.se/
@helenerudholmvarberg

Läs hela inlägget »

Vi!

Önskar alla våra följare en riktigt trivsam och solig helg! Bilden är från förra helgens konferens där vi fick utbildning och coachning av Move Management!
 

Läs hela inlägget »

Karin Kroon är ett känt ansikte för många av våra patienter och vår klippa när vi behöver förstärkning:)

Du träffar henne när du besöker vårt laboratorium och även ibland i receptionen.

Läs hela inlägget »

Sedan lång tid tillbaka har vi en stadig tillströmning av patienter som väljer att lista sig hos oss. Detta gör oss väldigt glada och stolta! Varje ny patient är en unik person med sin egen livshistoria, tidigare sjukdomar, läkemedel med mera som vår personal behöver sätta sig in i för att kunna ge ett gott och professionellt bemötande. I takt med att patienterna blir fler behöver även vi i personalen bli det.

Den senaste tiden har vi anställt två nya läkare (Erik Blomstrand och Ellen Alth) som nyligen blivit legitimerade och satsar på att bli specialister i allmänmedicin. Vi är mycket glada för att ha dem hos oss! Vi har även förmånen att under ett halvår ha AT-läkare Daniel Dahlgren hos oss där han gör sin sista tjänstgöringstid innan han blir legitimerad läkare.
Då det är såväl nya patienter som läkare kan det ibland ta lite längre tid än beräknat. Vi eftersträvar ett mycket öppet klimat inom personalgruppen och det kan därför även hända att någon kommer in och ”stör” under ditt läkarbesök för att hen behöver fråga något eller be om hjälp. Vi ber er därför om överseende med detta och hoppas du förstår att det är för ditt och dina medpatienters bästa.

Sedan halvårsskiftet 2018 är det även en ny ledning för kliniken då Erica Winbo, Therese Mårtensson, Viktoria Friman och Kristofer Mollberg tog över ägandet från Per Repfennig som valde att dra sig tillbaka efter många års hårt kämpande med att bygga upp vår fina vårdcentral. Vi känner att övergången har fungerat bra och smidigt hittills men tar gärna emot återkoppling på hur vi kan få det att fungera än bättre på Läjeskliniken framöver (ny brevlåda för detta finns i entrén).

Det är mycket som är nytt på Läjeskliniken nu. Det tycker vi är spännande!

Verksamhetschef Erica Winbo med personal

Läs hela inlägget »

Nu söker vi konstnärer, fotografer el liknande som vill ställa ut hos oss.
På Läjeskliniken har vi löpande konstutställningar där konstnärer och fotografer ställer ut sina verk i våra korridorer!
Skulle du vilja ställa ut hos oss eller kanske känner du någon som borde ställa ut?:)

Välkommen att kontakta oss via tfn: 0340-670140 eller skicka mail till Therese Mårtensson
therese.martensson@regionhalland.se

Läs hela inlägget »

Vårens första penseér och pärlhyacinter pryder nu entrén i våra fina utekrukor:)

Alla våra planteringar och veckans bukett kommer från härliga och kreativa florist Marinette Månsson och hennes mysiga butik Blomsterdekoratören, belägen på Kyrkogatan i Varberg.

För att läsa mer om Blomsterdekoratören surfa in på hemsidan eller kika in på instagram @blomsterdekoratören.

https://www.blomsterdekoratören.se/

Läs hela inlägget »
Etiketter: läjeskliniken

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter

Läjeskliniken
Nätvägen 1,
432 74 Träslövsläge
0340 - 67 01 40