Mobil logo 2019

Uteblivna och sent av- och ombokade besök gör att många tider i vården står tomma. Från och med 1:a maj 2023 inför Region Halland och Läjeskliniken ett nytt regelverk som ska främja att man avbokar eller ombokar sina besök senast 24 timmar innan bokad tid så att tiden kan erbjudas till någon annan. Besök som avbokas eller ombokas senare än 24 h innan besöket faktureras ordinarie patientavgift medan uteblivna besök faktureras dubbel ordinarie avgift. Detta gäller även distanskontakter. För att underlätta att hålla koll på dina vårdkontakter rekommenderar vi att du loggar in på 1177.se och kontrollerar att du har korrekt mobilnummer och att du delar dina uppgifter med vården. Då kommer du få sms-påminnelse inför varje besök.  

Läs hela inlägget »

I dag har vi tyvärr problem med framkomligheten på vår telefonlinje. Vår support arbetar på att lösa problemet. Om du är i behov av en akut tid eller rådgivning som ej kan vänta, välkommen att komma in till oss så hjälper vi dig på plats. Kom också ihåg att det går att boka akuta läkartider via 1177. Vi ber om er förståelse och hoppas att allt fungerar som vanligt snart igen.
 

Läs hela inlägget »

Vi söker nu dig som är leg. psykolog och har intresse av primärvårdsarbetet. Hos oss erbjuds du en en stor variation av arbetsuppgifter, bland annat med terapi, diagnostik och teamarbete.
Tjänstgöringsgraden är flexibel runt 50%. 
Läs mer >

Läs hela inlägget »

Nu finns en möjlighet att bli en del av vårt kompetenta team! Vi söker en undersköterska för semestervikariat v 26-33. Tjänsten är på 100%. Bredvidgång 2 v innan arbetsstart. Du arbetar sida vid sida med en rutinerad undersköterska med många års erfarenhet inom primärvården. Läs mer >

Läs hela inlägget »

Personer som är 80 år och äldre samt personer boende på SÄBO (särskilda boenden för äldre), rekommenderas två doser under perioden 1 mars 2023–29 februari 2024. Rekommendationen gäller oavsett tidigare antal doser.
Tidsintervall mellan de två doserna: minst 6 månader.

Personer i åldern 65–79 år samt personer i riskgrupp som är 18 år och äldre, rekommenderas en dos under perioden 1 mars 2023–29 februari 2024.
Dosen bör i första hand ges inför höst- och vintersäsongen 2023. Rekommendationen gäller oavsett tidigare antal doser.

På Läjeskliniken kommer vi att erbjuda tider för vaccination mot covid-19 för ovanstående grupper under mars-maj 2023 samt till hösten i samband med influensavaccinationen. 
Boka din tid via:  Boka vaccination mot covid-19 i Halland - 1177

Läs hela inlägget »

Från och med 14/2 2023 kan vi inte längre erbjuda resevaccination. Vi återkommer när möjligheten öppnas upp igen. 

Läs hela inlägget »

Från den 1 november och ett år framåt tar vi inte emot nya patienter på Läjeskliniken. Undantaget är personer som flyttar in på de särskilda boenden som vi rondar och barn som har en förälder listad hos oss. 
Anledningen är att vi under flera år har växt väldigt mycket och det har därmed varit en utmaning att upprätthålla god tillgänglighet och bra arbetsmiljö. 
Nu fokuserar vi på personalens arbetsmiljö och på att utveckla vårt arbete med fast läkarkontakt för våra patienter.

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter

Läjeskliniken
Nätvägen 1,
432 74 Träslövsläge
0340 - 67 01 40