Mobil logo 2019

Såromläggningar

Utomlänspatienter ska enl riktlinjer från Region Halland ha med sig eget omläggningsmaterial från sin hemvårdcentral då vi ska utföra omläggningen.

Blodtryckskontroller

Blodtryckskontroller utförs endast om du har remiss från din ordinarie läkare.

Vaccinationskonsultationer

Utförs inte under sommartid.

Årskontroller

Utförs inte under sommartid.

Läs hela inlägget »

Har du recept på medicin eller hjälpmedel som går ut under sommaren?

Förnya dem i god tid så du slipper tänka på det i sommar:)

Enklaste sättet att förnya ditt recept är genom att logga in på 1177.se. Du som har hjälpmedel som exempelvis inkontinenshjälpmedel, stomimaterial och diabetesnålar kan också förnya dessa via nätet.

Om du behöver kontrollera hur många uttag som är kvar på receptet, finns även den informationen när du loggar in på 1177.se.

Den som inte har tillgång till internet eller dator är välkommen att ringa till oss för att få ditt recept förnyat.

Läs hela inlägget »

Jag är en infödd läjesbo, 70-plussare, som har målat en hel del under årens lopp. Att rita och måla har alltid varit en stor hobby. Den utbildning jag har är kvällskurser hos ABF m fl.

De konstnärer som varit handledare och delat med sig av sina råd och informationer är främst Varbergskonstnärerna Leif Lithén, Roland Ohlsson och Kenneth Abrahamsson.

De motiv som ligger mig varmast om hjärtat är ju havet,klippor, stenar, båtar och naturen!

Målar i Olja, Akryl och Akvarell.

Hoppas att Ni tycker om mina motiv!

Kontaktuppgifter:
Mail: d.richardsson@telia.com
Tfn: 0703-263044

Läs hela inlägget »

Fredrik Jonsson heter jag och mitt stora intresse är att måla och att vara i naturen.

En kombination som jag lyckats få ihop med viljan motionera.

Jag arbetar som bildlärare på Almers skola och på min lediga tid under sommaren tar jag min cykel och ger mig ut på tur, med ett mål att finna en plats att måla på.

Motion, målning, avkoppling och en god fika, kan det bli bättre?

Kontaktuppgifter:
fredrik.jonsson@varberg.se
#typfintyp på instagram
Tfn: 0706-543306

Läs hela inlägget »

Vi önskar en riktigt härlig Valborg och 1:a maj!

På fredag 1:a maj har Läjeskliniken stängt och  hänvisar vid behov till Kvälls- och helgmottagningen på vårdcentralen Västra Vall.

Läs hela inlägget »

Läjeskliniken söker nu en undersköterska för sommarvikariat under veckorna 26-33!

Välkommen att läsa mer om tjänsten och hur du ansöker här.