Mobil logo 2019

Du som behöver fylla på din TBE-vaccination har nu möjlighet att göra detta till rabatterat pris! Vi har tolv doser som vi rear ut för 350 kr istället för 500 kr. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker och enbart under september månad.  Välkommen att ringa för din bokning: 0340-670140 

Läs hela inlägget »

Välkommen tillbaka!

Hoppas du är lika redo för en fullspäckad höst som vi är. Till att börja med så hälsar vi våra två nya medecinska sekreterare välkomna. De började redan i början av sommaren men har inte fått en ordentlig presentation. Malin och Ing-Mari har båda arbetat som medicinska sekreterare innan och har lång gedigen erfarnhet. Vi är väldigt glada över att de valt att arbeta tillsammans med oss! Se våra personalporträtt < här

Om årets influensavaccination

I Sverige kommer vaccination erbjudas med start 7 november 2023. Under november månad ska personer 65 år och äldre, medicinska riskgrupper samt hushållskontakter till personer med kraftigt nedsatt immunförsvar prioriteras. Parallellt med detta kan också vårdnära personal i vård och omsorg erbjudas vaccination. Därefter, från december, kan vaccination erbjudas även till övriga invånare.

Under 2023/24 kommer samvaccination av covid-19 och influensa att ske. Det är att rekommendera att vänta med sin påfyllnadsdos med vaccin mot covid-19 så att man kan ta det samtidigt med influensavaccinationen. Det är dessutom ett nytt uppdaterat vaccin på väg som även täcker de senaste varianterna av covid-19.  

De senaste rekommendationerna för vaccin mot covid -19 < läs här 

Det går ännu inte att boka tid för vaccination på Läjeskliniken. Vi kommar att informera er om när tidboken öppnas. 

Läs hela inlägget »

Nu går vi in i en härlig sommarperiod på Läjekliniken. Vi finns fortfarande fullt tillgängliga för dig som behöver sjukvård men då vi drar ner på bemannigen har vi inga årskontroller, hälsoundersökningar eller vaccinationsrådgivningar under sommaren. Vi förändrar också våra öppettider till 8-18 måndag till torsdag och 8-16 på fredagar. 
Vi önskar er alla rikigt sköna, vilsamma sommardagar! 

Läs hela inlägget »

Uteblivna och sent av- och ombokade besök gör att många tider i vården står tomma. Från och med 1:a maj 2023 inför Region Halland och Läjeskliniken ett nytt regelverk som ska främja att man avbokar eller ombokar sina besök senast 24 timmar innan bokad tid så att tiden kan erbjudas till någon annan. Besök som avbokas eller ombokas senare än 24 h innan besöket faktureras ordinarie patientavgift medan uteblivna besök faktureras dubbel ordinarie avgift. Detta gäller även distanskontakter. För att underlätta att hålla koll på dina vårdkontakter rekommenderar vi att du loggar in på 1177.se och kontrollerar att du har korrekt mobilnummer och att du delar dina uppgifter med vården. Då kommer du få sms-påminnelse inför varje besök.  

Läs hela inlägget »

I dag har vi tyvärr problem med framkomligheten på vår telefonlinje. Vår support arbetar på att lösa problemet. Om du är i behov av en akut tid eller rådgivning som ej kan vänta, välkommen att komma in till oss så hjälper vi dig på plats. Kom också ihåg att det går att boka akuta läkartider via 1177. Vi ber om er förståelse och hoppas att allt fungerar som vanligt snart igen.
 

Läs hela inlägget »

Vi söker nu dig som är leg. psykolog och har intresse av primärvårdsarbetet. Hos oss erbjuds du en en stor variation av arbetsuppgifter, bland annat med terapi, diagnostik och teamarbete.
Tjänstgöringsgraden är flexibel runt 50%. 
Läs mer >

Läs hela inlägget »

Nu finns en möjlighet att bli en del av vårt kompetenta team! Vi söker en undersköterska för semestervikariat v 26-33. Tjänsten är på 100%. Bredvidgång 2 v innan arbetsstart. Du arbetar sida vid sida med en rutinerad undersköterska med många års erfarenhet inom primärvården. Läs mer >

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter

Läjeskliniken
Nätvägen 1,
432 74 Träslövsläge
0340 - 67 01 40