Mobil logo 2019

Vi hälsar Anna Kristina Mattsson varmt välkommen som utställare hos oss!

Anna Kristina Mattsson, Frillesås

"Intresset för att måla fann jag av en tillfällighet. Jag hade sett en vacker tavla i en tidning och bad min man måla något färgglatt till vårt vardagsrum. Vi köpte hem material och satt en kväll vid köksbordet och testade lite. Han tyckte inte det var särskilt kul men däremot jag. Sedan dess har jag målat mer eller mindre på min fritid.

Tavlan jag såg, blev det jag som gjorde en tolkning av och den hänger i vårt vardagsrum. Men det börjar också bli trångt hemma med alla alster så jag började ställa ut 2019.
Innan dess har jag egentligen inte visat vad jag gjort och det innebar ett stort steg. Ännu idag har jag svårt att visa mina tavlor för andra.

Jag har ställt ut i Malmö på Svenska Konstgalleriet tillsammans med Artqueen i Skåne på olika platser och senast i Paris på en konstutställning som heter “Artshopping”.

Till vardags arbetar jag inom skolan och målandet ger min en ventil i livet som lärare. I en stressig vardag är det skönt att kunna fly in i skapandet där man inte vet var man tar vägen och bara låta färgerna tala.

Jag gillar starka färger och favorit färgerna är orange och blått. Mina tavlor tar plats och ska tålas att titta på en längre stund. Jag målar gärna abstrakt men har också gjort ett fåtal tavlor där man kan “se” vad det är. Det var allt från mig. // Mvh Anna"

Ett större urval av mina tavlor finns också på instagram: @annakristinamattsson

Om man vill kontakta mig:
Tfn: 0733-612660
Mail: tyskfroken2@gmail.com

loading...

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar