Mobil logo 2019

Vi hälsar systrarna Gulli & Gunvor varmt välkomna som utställare hos oss!

Gulli Kallweit
 
 
Gulli Kallweit född och uppvuxen på Getterön, numera bosatt i Träslövsläge utanför Varberg. Redan som barn var hon mycket intresserad av konst och olika konsthantverk. 2005 började hon att måla akvarell. Förutom att måla har hon gått olika kurser i keramik, näverhantverk, finsnickeri och vävning.
 
Gulli hämtar sin inspiration genom att vara ute i naturen där hon finner bilder och intryck till sina akvarellmålningar. Gullis tavlor präglas ofta av en lekfullhet med fart och fläkt. Hon blandar gärna det allvarliga med det inte alltid så uppenbara motivet.
 
 
Gunvor Larsson
 
Gunvor Larsson kommer från Getterön, bosatt i Träslövsläge sedan 1973. Gunvor har alltid tyckt om att skapa i olika material och har gått flera kurser i keramik, betonggjutning och porslinsmålning.
 
Målning i akvarell och olja är ett stort intresse sedan flera år tillbaka. Gunvor har gått olika kurser i akvarell. Hon har gått 4 år i vuxenskolans regi för Anita Karlsson, två sommarkurser för Irene Larsson på Säreget i Kärradal och en veckokurs på Öland för Eva Franzen. Därefter har Gunvor gått flera kurser för både Märit Gustafsson i Borås och Gun Johansson i Varberg.
 
Gunvor har deltagit i ett flertal utställningar varje år sedan 2005. I maj 2012 ställde hon ut på Galleri Flamingo i Falkenberg och augusti 2017 i Lottastugan i Varberg.
 
 
 
Kontaktuppgifter:
 
Gulli Kallweit
Tfn: 0734-48 47 68
Mail: gh.kallweit@gmail.com
Instagram: @gullikallweit
 
 
Gunvor Larsson
Tfn: 072- 301 11 64               .

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar