Mobil logo 2019

Medicinsk sekreterare sökes för extraarbete vid behov

Vårdcentralen Läjeskliniken grundades 2007 och vi servar kunder i Varbergs kommun. I välanpassade lokaler bedriver vi vår verksamhet med välutbildad personal. Läjeskliniken ingår i Vårdval Halland. Våra ledord är trevligt bemötande, flexibilitet, tillgänglighet och patienten i fokus.
 
Medicinsk sekreterare sökes för extraarbete vid behov!
 
Läjeskliniken är en privat vårdcentral med ca 7000 listade patienter.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare som kan arbeta extra under ordinarie personals ledigheter.

Du som söker är utbildad medicinsk sekreterare som har goda kunskaper i datajournal (gärna VAS) samt receptionsarbete. Vi tar gärna även emot ansökningar från nyblivna pensionärer. Det är en fördel om man kan komma med kort varsel.

Förfrågningar och ansökan mailas till therese.martensson@regionhalland.se

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar