Mobil logo 2019

Nu söker vi en undersköterska för sommarvikariat!

Vårdcentralen Läjeskliniken grundades 2007 och vi servar kunder i Varbergs kommun. I välanpassade lokaler bedriver vi vår verksamhet med välutbildad personal. Läjeskliniken ingår i Vårdval Halland. Våra ledord är trevligt bemötande, flexibilitet, tillgänglighet och patienten i fokus.

Undersköterska sökes för sommarvikariat 2021

Läjeskliniken är en privat vårdcentral med ca 6823 listade patienter. Vi söker nu en undersköterska för vikariat under ca 8 veckor i sommar med möjlighet till förlängning. Tjänsten är på 90% och vi söker dig som har erfarenhet av mottagningsarbete i vården. Du får gärna ha erfarenhet av provtagning, datorsystemet VAS och trivas med självständigt arbete och även att samarbeta med andra då vi arbetar i team.

Vi är en stabil personalgrupp med mycket god arbetsmiljö.

Förfrågningar och ansökan mailas till therese.martensson@regionhalland.se

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar