Mobil logo 2019

Vi hälsar Berit Andersson Eskhagen varmt välkommen som utställare hos oss!

"Berit Andersson född 1952 i Linköping och bosatt i Varberg sen -72.

Jag har gått några olika kurser i måleri under ca 15 år. Den första var en konstnärlig grundutbildning där jag sa att akvarell var det jag var minst intresserad av. Tyckte det var blaskigt och färglöst på något sätt, så är det ju inte har det visat sig. Jag målade en del i akryl men tröttnade på det, då det var så bökigt att plocka fram, även om det ibland händer att jag målar lite i akryl.

Jag har gått lite olika akvarellkurser och målargrupper under åren. Tycker att det kan vara kul att sitta och måla tillsammans med andra, men målar oftast själv.

Det fria måleriet passar mig bäst, eftersom jag har svårt att hålla mig till recept och manus. Spärrarna har släppt och jag tycker det är fantastiskt spännande att måla akvarell. Jag målar det som kommer upp/ut ur mitt huvud och vet aldrig vad eller hur det blir när jag är färdig.

Utvecklas gör jag genom att vara nyfiken och prova. Det blir många målningar, ibland flera om dagen. Ofta färgrika och fantasifulla.
Detta är andra gången jag ställer ut mina akvareller"

Kontaktuppgifter
Berit Andersson Eskhagen
072-5533427
mail: bandersson99@gmail.com
instagram: @galleriberit

Berit Andersson Eskhagen

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar