Mobil logo 2019

Verkstan ställer ut hos oss!

Vi hälsar Jessica Gunnarsson och Therese Kjellberg från Verkstan varmt välkomna som nya utställare hos oss!

"Vi som driver Verkstan och drejar alla bruksföremål heter Jessica Gunnarsson och Therese Kjellberg. Vi har drivit vår verksamhet tillsammans sedan oktober 2019. Vi finns på Storgatan 11 i Träslövsläge och där har vi både tillverkning och en mysig butik.

Om Jessica Gunnarsson

"Jag fann leran efter en drejkurs jag fick i present från min familj för 4 år sedan. Efter det blev det några kurser till och sen var jag fast!

Leran har en fantastisk förmåga att få mig i balans. Vid drejskivan glömmer jag tid och rum, allt handlar om min lerklump och totalt fokus. Det är en unik meditationshjälp helt enkelt. Jag drejar lika gärna stora skålar och fat som vaser.

När jag inte är i Verkstan så arbetar jag med hälsa inom mitt företag Kullagårdens Allergi- och Energimottagning."

Om Therese Kjellberg

"Bor i Träslövsläge. Keramik och drejning ligger mig varmt om hjärtat och jag påbörjade min bana som keramiker under gymnasietiden. Därefter har jag gått en 2-årig keramikutbildning på Grebbestads folkhögskola, 1 år på måleriutbildning i Halmstad och till sist på Högskolan för design och konsthantverk i Göteborg.

Jag har också en lärarutbildning och arbetar numera både som keramiker och i skolan med undervisning.

Leran är ett underbart material som känns helt rätt i tiden och att få skapa av det naturen ger känns fantastiskt! Jag drejar stilrena bruksföremål som känns gedigna att använda!"

För mer information och kontaktuppgifer:
Facebook @verkstan.lajet alt Instagram @verkstan.lajet.

Verkstan Träslövsläge

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar