Mobil logo 2019

Välkommen silversmed HannaCharlotta Pantzar!

"Jag tror mina smycken är betydelsefulla med tanke på omtanken och kärleken från mig som skapare"

Vem är jag – HannaCharlotta?
Mitt långnamn är Hanna Charlotta Septemberia Pantzar och jag arbetar som silversmed sedan 15 år.
Varför jag älskar att arbeta med silver är en sån grej som är så svår att svara på. Det handlar om passion, ett intresse – ett levnadssätt! Jag tycker materialet är fantastiskt. Det går att göra så mycket med. Det är vackert! För mig är det också meditation – en vila.

Det låter så klyschigt men det är liksom inte jag som styr skapandet. Det är som en andlig process. Jag bara gör så blir det… det finns nästan aldrig någon plan.
Om det finns en plan blir det sällan som jag tänkt ändå vilket gör det så spännande. Formen känns rätt när känslan i smycket är utan skav. Det har alltid varit svårt att förklara vad det är i silverhantverket som tilltalar mig. Det är som något hemligt som inte får eller kan förklaras.

www.hannacharlotta.se
www.facebook.com/hannacharlotta/
mail: hannacharlottadesign@gmail.com

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar