Mobil logo 2019
"Snow shape" av SnowArt

Vi hälsar Sandra Snödahl varmt välkommen som utställare hos oss

SnowArt
Konstnär…
 
Sandra Snödahl heter jag.
Jag är en infödd, inbiten Varbergare som arbetar i skolans värld om dagarna.
Mitt arbete innebär att marinera elever i värdegrund & bild/konst.
Målar & skapar för min egen del gör jag när helst inspirationen faller på.
Lite om mig som konstskapare….
 
Egentligen inget annat än att försvinna in i min skapandebubbla, mitt behov för uttryck. Fortsätta förvåna mig själv, genom att låta hand, själ, hjärta och sinne skapa sitt. Se vad som växer ut ur mig i det uttrycket...
Att utmana mig själv att släppa mig fri med färg och ark, eller vad för något annat som faller mig i händerna i just den stunden. Att fortsätta lossa på tankebarriärer & låta konsten flöda av sig själv. Lossa mig själv från prestationsbojorna & lita på mina händers samarbete med själen i skapandet.
Det växer fram ju längre jag kommer i frigörelse från egna krav & om tankarna på andra betraktares åsikter. Skapandet vill jag skall ta sina egna former för uttryck i känslan.
Sen om det faller väl in hos betraktaren, så är det ju en kick, en fantastisk glädje att dela och att få lov att locka fram en känsla hos någon annan människa. En syn eller en upplevelse kan ge mig en stark lust att skapa. Sen behövs den där extra energin, för att skildra synen, och för att låta känslan i motivet gro och formas till ett uttryck.
Ju äldre jag blir desto svårare blir det...
Så mycket annat i tillvaron som “stjäler iväg” stunden och inspirationen falnar.
Barn, heltidsarbete och allt annat socialt som tillhör livet.
När jag var barn fanns lusten nästan ständigt. Inte lika ofta bestulen på tiden att få lov att landa i min egen privata bubbla.
Jag har så mycket inom mig som i perioder pockar på och behöver komma ut.
 
Att SE, det blir man aldrig färdig med.
Det behövs ingen fantasi, eller jo… ibland. Men det är verkligheten som är magisk.
Om omvärlden vill ta in mina ”verk” i sina hem, så är det ju helt fantastiskt.
Frågor om försäljning har kommit under åren, men jag har inte varit ”där” i tanken, innan nu.
 
Välj glädje & var i “Nu” Tänk kärlek alltid..♥️

Kontaktuppgifter:
ssnodahl@gmail.com
SnowArt heter min sida på FB
https://www.facebook.com/Snowdahl/
På insta heter sidan ssnow_art /
SnowArt
 

Sandra Snödahl

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar