Mobil logo 2019

Välkommen Elsa Lillieroth-Dagås !

Vi hälsar utställare Elsa Lillieroth-Dagås varmt välkommen till oss. Elsas otroligt häftiga konst kan beskådas under våra ordinarie öppettider. Varmt välkomna in! 

"Jag kom tidigt in på den konstnärliga banan och gick 5 år på H D K:s textila utbildning i Göteborg.
Vävning som teknik är tusentals år gammal. Det finns så många sätt att använda varp och inslag i en väv, det tycker jag är spännande.

Jag arbetar i egen verkstad i Varberg med beställningar och fria uppgifter. På senare år har jag ofta använt material av plast, metalltråd och återvinning i mina alster. Med miljöförstörelsen och konsumtionssamhället som teman. Jag tar gärna emot besök i min vävverkstad.”

http://www.konstihalland.se/konstnar/elsa-lillieroth-dagas/
 

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar