Mobil logo 2019

Nulägesrapport april 2019

Sedan lång tid tillbaka har vi en stadig tillströmning av patienter som väljer att lista sig hos oss. Detta gör oss väldigt glada och stolta! Varje ny patient är en unik person med sin egen livshistoria, tidigare sjukdomar, läkemedel med mera som vår personal behöver sätta sig in i för att kunna ge ett gott och professionellt bemötande. I takt med att patienterna blir fler behöver även vi i personalen bli det.

Den senaste tiden har vi anställt två nya läkare (Erik Blomstrand och Ellen Alth) som nyligen blivit legitimerade och satsar på att bli specialister i allmänmedicin. Vi är mycket glada för att ha dem hos oss! Vi har även förmånen att under ett halvår ha AT-läkare Daniel Dahlgren hos oss där han gör sin sista tjänstgöringstid innan han blir legitimerad läkare.
Då det är såväl nya patienter som läkare kan det ibland ta lite längre tid än beräknat. Vi eftersträvar ett mycket öppet klimat inom personalgruppen och det kan därför även hända att någon kommer in och ”stör” under ditt läkarbesök för att hen behöver fråga något eller be om hjälp. Vi ber er därför om överseende med detta och hoppas du förstår att det är för ditt och dina medpatienters bästa.

Sedan halvårsskiftet 2018 är det även en ny ledning för kliniken då Erica Winbo, Therese Mårtensson, Viktoria Friman och Kristofer Mollberg tog över ägandet från Per Repfennig som valde att dra sig tillbaka efter många års hårt kämpande med att bygga upp vår fina vårdcentral. Vi känner att övergången har fungerat bra och smidigt hittills men tar gärna emot återkoppling på hur vi kan få det att fungera än bättre på Läjeskliniken framöver (ny brevlåda för detta finns i entrén).

Det är mycket som är nytt på Läjeskliniken nu. Det tycker vi är spännande!

Verksamhetschef Erica Winbo med personal

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar