Mobil logo 2019

Varmt välkommen fotograf Maja Karlström!

"Jag heter Maja. Västkusten och Varberg är mitt hem just nu men ursprungligen kommer jag från Norrtälje.

Väldigt tidigt kände jag ett behov av att se mer. Jag ville ut. Uppleva. Se. Lära känna. Förstå och mötas. Beröras. Detta tog mig på många olika resor till många olika länder som alla berört mig. Jag fascineras av människor och olika kulturer och tycker att det vi inte automatiskt tycker är vackert - är precis det vackraste. Speciellt gällande människor. Alla har vi en historia. Jag älskar att mötas, om så bara för en kort stund med de jag träffar när jag är ute på mina resor. Kanske vi inte ens talar samma språk men ändå lyckas vi dela ett skratt. Kanske får jag en inblick i deras liv eller iallafall en chans att känna in vad dessa människor levt för liv. För mig är det fantastiskt och det jag älskar mest att föreviga.
 
I min utställning på Läjeskliniken får ni följa med på några av mina under mina resor i Indien, Costa Rica, Bali, Sri Lanka och Portugal. Jag hoppas att ni tar er lite extra tid vid mina fotografier. Suger in det där leendet eller den där blicken eller de där vågorna som jag älskar att surfa på. Och framförallt hoppas jag det får er att känna något. Kanske till och med få er att tänka annorlunda om något. Eller bara färdas tillbaka så att ni är där, på plats, med mig i just det där mötet och hör det där skrattet eller havet brusa".
 
Välkomna!
 
Vill ni ha kontakt med mig så mailar ni mig på:
hej@majakarlstrom.com
 
Instagram:@majakarlstrom

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar