Mobil logo 2019

Välkommen Anette Carlsson Moberg !

Landskap, silhuetter, kontraster, färg och form. Viktiga komponenter och alltid en källa till inspiration för konstnären Anette Carlsson Moberg. Gemensamt för målningarna som visas på Läjeskliniken är spåren av naturens färgpalett.

Anette är född och uppvuxen på västkusten där intresset för att skapa och måla resulterade i studier å KV -konstskola i Göteborg och Textilhögskolan i Borås. Efter många år som som designer i modebranschen arbetar Anette nu som konstnär och designer i sitt företag, Patternplan, en kreativ plattform.

Måleriet är kärnan i verksamheten som varvas med workshops i måleri "Våga måla" och produktdesign i eget namn och för uppdragsgivare.

www.patternplan.se
Instagram @patternplan

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar