Mobil logo 2019

Varmt välkommen konstnär Ulla Arvidsson!

"I hela mitt liv har jag skapat i någon form. År 1998 började jag söka mig fram bland akvarellfärger och deras oförutsägbara liv och beteende.
 
Sedan 2000 har jag målat mer eller mindre intensivt tillsammans i gruppen Akva.
 
Utöver det har jag deltagit i många målarkurser på bl a Folkuniversitetet i Varberg för Brahim Elguiraoui  i 6 terminer. Kurser på Gerlesborgsskolan för Lars Holm, Marianne Andersson o Cecilia Darle, Claudia Theel o Bertil Böös o Gunnel Moheim.
Kurser i teckning o akvarell på Holbaek Kunsthöjskole
Konstkurs på Aerö Folkhöjskole.
Samt ett flertal fristående kurser i akvarellmåleri för
Anna Törnqvist, Håkan Lager, Lars-Eje Larsson, Monica Månsson, Gunnel Moheim, Irene Larsson o Eva Ewers
 
Tillsammans med övriga medlemmar i Akva har jag ställt ut i Varberg i Gula Villan, Lottastugan, Bildgalleriet, Ringhals samt Skällinge Bygdegård och vandrarhemmet i Bråtadal. Edsviken konsthall akvarellutställning 2015 samt Öströö fårfarm 2017
 
Sedan 2003 är jag medlem i Nordiska Akvarellsällskapet "
 
 
Kontaktuppgifter: e-mail: ramhall@telia.com  
Tfn: 0709- 700799
 

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar