Mobil logo 2019

Vi söker ST-läkare

Vårdcentralen Läjeskliniken grundades 2007 och vi servar kunder i Varbergs kommun. I välanpassade och nybyggda lokaler bedriver vi vår verksamhet med välutbildad personal. Läjeskliniken ingår i ”Vårdval Halland”.Enligt senaste ”Nationell patientenkät” har Läjeskliniken fått högst sammanlagda poäng i jämförelse med vårdcentraler i Varbergs kommun.Våra ledord är trevligt bemötande, flexibilitet, tillgänglighet och patienten i fokus.

ST-läkare sökes!

Läjeskliniken är en privat vårdcentral med ca 5400 listade patienter.
Vi söker nu en ST läkare med tillträde enligt överenskommelse.
Vi är en stabil personalgrupp med mycket god arbetsmiljö.

Förfrågningar och ansökan mailas till: per.repfennig@regionhalland.se

www.lajeskliniken.se / www.facebook.com/lajeskliniken

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar