Mobil logo 2019

Välkommen Paulina Hörnqvist!

loading...

"Jag som ställer ut tavlor i Läjesklinikens södra korridor heter Paulina Hörnqvist, är utbildad lärare och journalist och har undervisat i bild för ungdomar på högstadiet. Målat har jag gjort från och till hela livet och älskar att experimentera med färg och form.

Jag går gärna utanför mina egna ramar i måleriet, därför är mina tavlor väldigt olika och till färg och form, såväl figurativa som abstrakta.
Jag har utställningar lokalt (i Tvååker och Varberg) och säljer mina tavlor över internet, framför allt från min sida på konstgalleri.se. Hemifrån skickar jag mina välpaketerade tavlor runt hela landet.

Det värmer och gör mig väldigt glad då andra känner något när de tittar på mina tavlor. Det kan vara en tydlig känsla av glädje och välbehag eller en luddigare känsla av mystik som skapar nyfikenhet.
Skulle du falla för någon tavla och vill köpa och ta med den hem, kontakta mig så ordnar jag med leverans.

Välkommen att ta del av min värld av färger, former och känslor!"

/Paulina


Kontaktuppgifter:
Mail: paulinahornqvist@hotmail.com
Mobil: 070-5169649
Internetsida: www.konstgalleri.se/paulinahornqvist
Instagram: @pauliina78


Vill du följa med på vad som händer på Läjeskliniken? Följ oss gärna på Facebook och Instagram:)

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar