Mobil logo 2019

Välkommen Rickard Karlberg!

Rickard Karlberg flyttade till Träslövsläge 2011 efter att ha bott många år i Stockholm. Under våren 2011 medverkade han och hans nya sambo i SVT:s inredningsprogram "Hjälp vi flyttar ihop", där SVT byggde en ateljé i parets bostad. Där gör Rickard nu färgstarka, abstrakta kompositioner som  påminner om kartor, celler och nattliga flygbilder. Han målar på duk och pannå, men även på baksidan av glas, vilket ger bilderna ett grafiskt uttryck.

 
Rickard utbildade sig till litteraturvetare i Tromsö, York och Stockholm. I början av 2000-talet gick han på Biskops-Arnös skrivarskola och som poet har han blivit publicerad i antologin Debut 2006 och i ett antal tidskrifter. Dessutom har han medverkat som dramatiker på Dramalabbet i Stockholm.

Senaste utställningen var på Kustbageriet i Läjet på våren 2013. 

 För fler av Rickards målningar, mer information och kontakt se, www.rickardkarlberg.se 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln