Mobil logo 2019

Välkommen Jessica Lövgren!

"Jag började fotografera 2004, av en slump, kan man säga. Fick gehör för mina bilder på ett fotosida på nätet och sen satte det fart.
Ganska snart insåg jag att det jag tycker är roligast av allt när det gäller fotografi är att fota macro, närbilder. Den lilla världen fascinerar mig, som jag brukar säga ibland, alla borde lägga sig på magen en daggig morgon på gräsmattan med ett förstoringsglas, för att se det vackra som finns där.
Fotar även lite analogt med div. kameror bla en rosa Holgakamera som är en "toycamera".
De bilder jag kommer visa på Läjeskliniken är ett urval av bilder som jag själv tycker om. Lite som jag ser det... på mitt vis, genom kameralinsen.

/Jessica Lövgren"

http://photosbyjess0.wordpress.com/ 
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln