Mobil logo 2019

Bilder från vårens spädbarnsmassage!

Nu har vi precis avslutat vårens omgång med spädbarnsmassage. Massagen sker i en lugn och varm miljö till lugn musik. Deltagande föräldrar bjuds på frukt och vatten vid varje tillfälle.  Vår BVC-sköterska Erica Winbo håller i grupperna och är certifierad instruktör. Mer information om vår spädbarnsmassage finns här.

 

"Vi tycker babymassagen har varit helt suverän, en rofylld stund som Vincent njutit av i stora drag! Jag tror att babymassagen förstärker samspelet mellan föräldrar och barn och hoppas det vi har lärt oss är något vi kan dra nytta av under många år framöver!"

 

//Mamma Cecilia och Vincent Axell

 

Ny grupp börjar i höst - mer info kommer senare!

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln