Mobil logo 2019

Lediga tjänster

Vårdcentralen Läjeskliniken grundades 2007 och vi servar kunder i Varbergs kommun. I välanpassade lokaler bedriver vi vår verksamhet med välutbildad personal. Läjeskliniken ingår i Vårdval Halland. Våra ledord är trevligt bemötande, flexibilitet, tillgänglighet och patienten i fokus.

Vi växer!

Nu tar vi på Läjeskliniken nästa steg framåt och utlyser ett vikariat för en distriktssköterska eller sjuksköterska där diabeteskompetens är starkt meriterande.

Vikariatets varaktighet är fr o m v 25 - 52 och trivs vi bra tillsammans kan ev tillsvidareanställning erbjudas.

Tjänstgöringsgrad 80 - 100%.

Om det inte finns möjlighet att starta redan v 25 välkomnar vi också ansökningar med arbetsstart senast i augusti, dock prioriteras ansökningar med tidigare arbetsstart.

Varmt välkommen med din ansökan som mailas till therese.martensson@regionhalland.se.

Läjeskliniken
Nätvägen 1,