Privat vårdcentral i Varberg - Läjeskliniken läkare

I appen kan du läsa texter på 1177.se, ringa 1177 samt snabbt och enkelt logga in på 1177.se för att till exempel se din läkemedelsinformation eller läsa din journal.

Följ nedan länk för att läsa mer om den nya appen!

https://www.1177.se/Halland/Nyheter/Nyhetsbehallare/Nationellt/Nu-finns-1177-Vardguiden-som-app/

Läs hela inlägget »

"Jag heter Maja. Västkusten och Varberg är mitt hem just nu men ursprungligen kommer jag från Norrtälje.

Väldigt tidigt kände jag ett behov av att se mer. Jag ville ut. Uppleva. Se. Lära känna. Förstå och mötas. Beröras. Detta tog mig på många olika resor till många olika länder som alla berört mig. Jag fascineras av människor och olika kulturer och tycker att det vi inte automatiskt tycker är vackert - är precis det vackraste. Speciellt gällande människor. Alla har vi en historia. Jag älskar att mötas, om så bara för en kort stund med de jag träffar när jag är ute på mina resor. Kanske vi inte ens talar samma språk men ändå lyckas vi dela ett skratt. Kanske får jag en inblick i deras liv eller iallafall en chans att känna in vad dessa människor levt för liv. För mig är det fantastiskt och det jag älskar mest att föreviga.
 
I min utställning på Läjeskliniken får ni följa med på några av mina under mina resor i Indien, Costa Rica, Bali, Sri Lanka och Portugal. Jag hoppas att ni tar er lite extra tid vid mina fotografier. Suger in det där leendet eller den där blicken eller de där vågorna som jag älskar att surfa på. Och framförallt hoppas jag det får er att känna något. Kanske till och med få er att tänka annorlunda om något. Eller bara färdas tillbaka så att ni är där, på plats, med mig i just det där mötet och hör det där skrattet eller havet brusa".
 
Välkomna!
 
Vill ni ha kontakt med mig så mailar ni mig på:
hej@majakarlstrom.com
 
Instagram:@majakarlstrom

Läs hela inlägget »

Våra öppettider under jul- & nyårshelgerna!

Vi har stängt alla röda dagar och helgdagar!

Vid akuta besvär hänvisas du som patient till kvälls-och helgmottagningen, vårdcentralen Västra Vall.

Ordinarie öppettider mellandagarna (27-28/12) samt fr o m 2/1-19!

Vi önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Läs hela inlägget »

"Vårdcentralen Läjeskliniken grundades 2007 och vi servar kunder i Varbergs kommun. I välanpassade och nybyggda lokaler bedriver vi vår verksamhet med välutbildad personal. Läjeskliniken ingår i ”Vårdval Halland”.Enligt senaste ”Nationell patientenkät” har Läjeskliniken fått högst sammanlagda poäng i jämförelse med vårdcentraler i Varbergs kommun.Våra ledord är trevligt bemötande, flexibilitet, tillgänglighet och patienten i fokus".

Medicinsk sekreterare sökes för sommarvikariat 2019!

Läjeskliniken är en privat vårdcentral med ca 5800 listade patienter.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare för sommarvikariat på 80%.

Vi är en stabil personalgrupp med mycket god arbetsmiljö.

Förfrågningar och ansökan mailas till erica.winbo@regionhalland.se

www.lajeskliniken.se / www.facebook.com/

Läs hela inlägget »

Viktig information från 1177.se ang tidsbokning via e-tjänsterna!

E-tjänsterna har för tillfället ett fel vad gäller ombokning och avbokning av tider direkt. Tider som har ombokats och avbokats från och med 6 december kan ha blivit fel om det är så att du har fler bokade tider på samma mottagning.

Om du vill ändra din bokade tid hänvisar vi dig för tillfället till att ringa mottagningen istället. Om du efter i torsdags har ombokat eller avbokat tider via e-tjänsterna och du har fler bokade tider, ta kontakt med mottagningen för att kontrollera att de har rätt tider i sitt system
 

Läs hela inlägget »

Förändringar inför 2019!
 
Från och med 1 januari kommer besöken till distriktssköterska kosta 100 kr.

Läkarbesöken kommer höjas från 150 kr till 200 kr.

Högkostnadsskyddet höjs med 50 kr dvs från 1100 kr till 1150 kr.

Läs hela inlägget »

Nu är vårt influensavaccin helt slut!

Självklart har du rätt att vända dig till annan vårdcentral för att vaccinera dig!

P g a av vaccinbrist prioriteras endast riskgrupper enl rekommendation från Folkhälsomyndigheten, för mer information läs nedan länk.

https://www.1177.se/Halland/Nyheter/Nyhetsbehallare/Nationellt/Brist-pa-influensavaccin-gor-att-vissa-grupper-prioriteras/
 

Läs hela inlägget »

Idag 27/11 vaccinerar vi så länge vaccinet räcker!
 
OBS att vi vaccinerar endast riskgrupper och dig som är över 65 år – detta enligt rådande direktiv.
 

Läs hela inlägget »

Landskap, silhuetter, kontraster, färg och form. Viktiga komponenter och alltid en källa till inspiration för konstnären Anette Carlsson Moberg. Gemensamt för målningarna som visas på Läjeskliniken är spåren av naturens färgpalett.

Anette är född och uppvuxen på västkusten där intresset för att skapa och måla resulterade i studier å KV -konstskola i Göteborg och Textilhögskolan i Borås. Efter många år som som designer i modebranschen arbetar Anette nu som konstnär och designer i sitt företag, Patternplan, en kreativ plattform.

Måleriet är kärnan i verksamheten som varvas med workshops i måleri "Våga måla" och produktdesign i eget namn och för uppdragsgivare.

www.patternplan.se
Instagram @patternplan

Läs hela inlägget »

Vaccination mot influensa 2018!
 
Drop in mottagning följande tisdagar kl 13.00 – 15.00
 
Tisdag 6/11
Tisdag 13/11
Tisdag 20/11
Tisdag 27/11
 
Övrig tid endast tidsbokning!
 

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter