Mobil logo 2019

2021 > 09

Fr o m på fredag 1/10 så blir Läjeskliniken en kontantfri klinik.

Du erbjuds istället betala ditt besök med betalkort eller swish.

Läs hela inlägget »

Vårdcentralen Läjeskliniken grundades 2007 och vi servar kunder i Varbergs kommun. I välanpassade lokaler bedriver vi vår verksamhet med välutbildad personal. Läjeskliniken ingår i Vårdval Halland. Våra ledord är trevligt bemötande, flexibilitet, tillgänglighet och patienten i fokus.
 
Medicinsk sekreterare sökes för extraarbete vid behov!
 
Läjeskliniken är en privat vårdcentral med ca 7000 listade patienter.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare som kan arbeta extra under ordinarie personals ledigheter.

Du som söker är utbildad medicinsk sekreterare som har goda kunskaper i datajournal (gärna VAS) samt receptionsarbete. Vi tar gärna även emot ansökningar från nyblivna pensionärer. Det är en fördel om man kan komma med kort varsel.

Förfrågningar och ansökan mailas till therese.martensson@regionhalland.se

Läs hela inlägget »
Victoria Karlsson, undersköterska Victoria Karlsson, undersköterska

Victoria är vår nya undersköterska och du träffar henne på vårt laboratorium när du besöker oss för att t ex ta prover. Välkommen Victoria!

Läs hela inlägget »
Alfred Luong, AT-läkare, Läjeskliniken Alfred Luong, AT-läkare, Läjeskliniken

Vi hälsar vår nya AT-läkare Alfred Luong varmt välkommen till oss:)

Läs hela inlägget »

"Jag heter Lisbeth Karlsson och kommer från Sandhult utanför Borås. Form och färg har alltid intresserat mig. Jag har genom åren besökt konstutställningar och hantverksmässor och drömt om att måla på egen hand. För 5 år sedan gjorde jag slag i saken, började på en akvarellkurs och blev helt fascinerad av just akvarellmålning.

Jag målar gärna stadsmotiv men det blir också en hel del naturmotiv. För att det ska kännas bra så vill jag på något sätt ha en anknytning till motivet"

Kontaktuppgifter:
Tfn: 0736-79 51 35
Mail: lisbeth.karlsson46@hotmail.com
Instagram: @bettelset

loading...
Läs hela inlägget »

"Eva-Lena Martinson är västsvensk konstnär med hus och ateljé i Åsa vid havet, söder om Göteborg. Högt konstnärligt värderad i recensioner.

Lars-Erik Selin, Svenska Dagbladet skriver: ”Närhet är det ord man vill använda för att karaktärisera Eva-Lena Martinsons måleri. Ömhet, varsamhert är nog bättre. I sensuell pastosa färger med mycket ljus uti och i ett utförande som ibland fört tankarna till Picasso, Erland Cullberg och Bengt Lindström men som är Eva-Lena Martinsons alldeles eget.”

Senare konst speglar ett ännu friare bildspråk, där hennes fantasi ger känslan flykt i motiv att drömma sig in i.

Eva-Lena Martinson var tidigare ledande formgivare hos Skrufs och Bergdala Glasbruk och representerade svensk glaskonst vid ostindienfararen, skeppet Götheborgs jubileumssegling till Kanton i Kina. Glaskonsten är också önskad för tillverkning i USA och har har sålts i affärer och på flygplatser runt om i välden .

Eva-Lena Martinson har haft utställningar av sin målade konst i Sverige Finland och Tyskland. Textilkonst med partner i USA, Los Angeles. Konsten finns också bevarad på museer i Sverige och Mexico"

www.evalenamartinson.n.nu
@artelm9
art-elm@hotmail.com

 

loading...
Läs hela inlägget »

"Jag började med keramik första gången 1982 men det dröjde ända till 2005 innan jag blev keramiker på heltid. Min huvudsakliga syssla är brukskeramik i stengods och porslin. Raku och andra lågbränningstekniker sysslar jag med när det blir lite tid över. Under hösten 2015 flyttade jag verksamheten till en fantastisk lokal på en bondgård strax utanför Varberg. En drygt 100-årig stenlada som tidigare har varit tjurstall. Där tillverkar och säljer jag min keramik. I augusti 2017 fick jag mitt gesällbrev och i december 2017 fick jag mitt mästarbrev i krukmakeri"

www.hembrant.se 
@hembrantceramics
www.facebook.com/Hembrant
 

Läs hela inlägget »
Emma Rydén, Sjuksköterska Emma Rydén, Sjuksköterska

Vi hälsar Emma Rydén, sjuksköterska varmt välkommen till oss:)

Emma arbetar som sjuksköterska och hjälper oss extra under hösten. Du möter henne i vår telefonrådgivning och på distriktssköterskemottagningen.

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter

Läjeskliniken
Nätvägen 1,
432 74 Träslövsläge
0340 - 67 01 40